Öğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerimiz, "23TH INTERNATIONAL SYMPOSIUM FOR PRODUCTION RESEARCH (ISPR2023)" Başlıklı Kongrede Çalışmalarını Sundular

Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerimiz ile öğrencilerimiz; 5-7 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen "23th International Symposium for Production Research (ISPR2023)" başlıklı kongrede, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında hazırladıkları çalışmaları sundular. Kongrede sunulan bildiriler şu şekilde:

1. Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Gergin, Arda Seden Kılınç, Ozan İbrahim Aksu, Arda Burak Akalın, Salih Güneş, Abdülbaki Albayrak: "A Quality Value Stream Mapping Study in a Knitwear Manufacturer"
  2. Dr. Öğr. Üyesi Duygun Fatih Demirel, İlayda Kızılkaya, Tolgahan Kevser, Hande Ofluoğlu, Feyza Ölçücüer: "Determining a New Warehouse Location for an Electrical Home Appliances Company"
  3. Dr. Öğr. Üyesi İlayda Ülkü, Başak Yılmaz, Sena Fırat, Cihan Caba, Berna Beşir: "Improving Quality Control Applications by Increasing Inspection Efficiency and Decreasing Nonconformance Percentage"
  4. Öğr. Gör. Tuğçe Beldek Apaydın: "An Extreme Gradient Boosting Model Optimized with Genetic Algorithm for Sales Forecasting of Retail Stores"
  5. Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Ethem Tarhan, Baraa Quffa: "The Impact of Value Engineering on Material Selection an Example from The Construction Industry"
  6. Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Ethem Tarhan, Esra Darabseh: "Cloud-based AI Role in Intelligent Pharmaceutical Manufacturing Facilities"
  7. Prof. Dr. Ayşe Tülin Aktin, Arş. Gör. Oğuz Emir, Emine Uçucu, Fatma Beyza Eraslan, Zeynep Nur Kaymaklı: "An Excel-Based Stock Management System for a Leather Label Manufacturer"

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 10/10/2023 - 10:41