Endüstri Mühendisliği Bölüm Semineri

Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından, "IE2401 Introduction to Industrial Engineering" dersi kapsamında 28 Mart 2024 Perşembe 10.00-12.00 saatleri arasında “Kalite Yönetimi ve Üretim Planlama” konulu bir seminer düzenlenecek. LeasePlan’den Nida Seçilmiş ile Borusan Boru’dan Simge Nur Taşkın’ın konuşmacı olacakları etkinlik, Bakırköy yerleşkesi Ataköy binasındaki Z-D-3 numaralı amfide gerçekleştirilecek.

Dr. Öğr. Üyesi Duygun Fatih Demirel’in Makalesi Yayınlanmak Üzere Kabul Edildi

Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Duygun Fatih Demirel’in yazarları arasında yer aldığı “Marmara Denizi'nde Görülen Müsilajın Ortadan Kaldırılmasına Yönelik Politikaların Sistem Dinamiği ile İncelenmesi” başlıklı makale, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi’nde yayınlanmak üzere kabul edildi.

Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerimizin ve Öğrencilerimizin Çalışmaları “INDUSTRIAL ENGINEERING IN THE INDUSTRY 4.0 ERA” Kitabında Basıldı

Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerimizin ve öğrencilerimizin hazırladıkları kitap bölümleri, Springer Yayınevi tarafından basılan “Industrial Engineering in the Industry 4.0 Era” adlı kitapta yayınlandı. Kitapta yayınlanan bölümler ve yazarları şu şekildedir:

Dr. Öğr. Üyesi İlayda Ülkü'nün Bitirme Projesi Öğrencilerinin Makalesi, ENGINEER AND MACHINERY / Mühendis ve Makina Dergisi’ne Kabul Edildi

Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İlayda Ülkü'nün bitirme projesi öğrencileri Talha Satır, Aleyna Karataş, Yasemin Güvendi Filiz ve Muhammed Sayan ile birlikte hazırladıkları “SEQUENCING MODEL FOR A SEAT BELT MANUFACTURER” başlıklı makale, Engineer and Machinery / Mühendis ve Makina Dergisi’nde yayınlanmak üzere kabul edildi.

AZAMİ SÜRESİ DOLAN ÖĞRENCİLER İÇİN SINAV PROGRAMI (2023-2024 GÜZ)

Endüstri Mühendisliği Bölümü, azami öğrenim süresi dolan öğrencilere uygulanacak 2023-2024 Güz Yarıyılı Sonu Sınav Programı ile ilgili bilgiler aşağıdaki gibidir:

• IE5403 Facilities Design and Planning: 12 Şubat 2024 Pazartesi saat 10:30 Oda 2-A-01
  • IE0302 Enterprise Resource Planning: 13 Şubat 2024 Salı saat 13:00 Oda 2-A-01
  • IE7203 Simulation Modelling: 14 Şubat Çarşamba saat 10:30 Oda 2-A-01
  • IE0307 Technology Management: 15 Şubat 2024 saat 13:00 Oda 2-A-01

DANIŞMA KURULU TOPLANTISI

17 Mayıs 2023 tarihinde, İstanbul Kültür Üniversitesi  Tasarım Fabrikası'nda sanayi temsilcileri ve Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim elemanlarımızın katılımıyla Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirilerek yeni dönemler için iyileştirmeler planlanmıştır.