Dr. Öğr. Üyesi Duygun Fatih Demirel’in Görev Aldığı TÜBİTAK 1001 Projesi Kabul Aldı

Endüstri Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Duygun Fatih Demirel’in araştırmacı olarak görev aldığı TÜBİTAK 1001 projesi kabul aldı. Proje bilgileri aşağıdaki gibidir.

Proje Çağrısı: "TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı - Deprem Araştırmaları Çağrısı"

Proje Başlığı: "Beklenen İstanbul Depreminin İstanbul Ekonomisine Dinamik Etkilerinin Analizi: Sistem Dinamiği Modeline Entegre Edilmiş Girdi-Çıktı Ekonomik Modeli"

Proje No: 121K925

Proje Ekibi