Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerimizin ve Öğrencilerimizin Çalışmaları “INDUSTRIAL ENGINEERING IN THE INDUSTRY 4.0 ERA” Kitabında Basıldı

Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerimizin ve öğrencilerimizin hazırladıkları kitap bölümleri, Springer Yayınevi tarafından basılan “Industrial Engineering in the Industry 4.0 Era” adlı kitapta yayınlandı. Kitapta yayınlanan bölümler ve yazarları şu şekildedir:

1- Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Gergin, Arda Seden Kılınç, Ozan İbrahim Aksu, Arda Burak Akalın, Abdülbaki Albayrak, Salih Güneş: "A Quality Value Stream Mapping Study in a Knitwear Manufacturer"
2- Emine Uçucu, Fatma Beyza Eraslan, Zeyneb Nur Kaymaklı, Arş. Gör. Oğuz Emir, Prof. Dr. Tülin Aktin: "An Excel-Based Stock Management System for a Leather Label Manufacturer"
3- İlayda Kızılkaya, Tolgahan Kevser, Hande Ofluoğlu, Feyza Ölçücüer, Dr. Öğr. Üyesi Duygun Fatih Demirel: "Determining a New Warehouse Location for an Electrical Home Appliances Company"
4- Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Ethem Tarhan, Baraa Quffa: "The Impact of Value Engineering on Material Selection: An Example from the Construction Industry"

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 04/02/2024 - 11:23